Waar is de serie From te kijken in Nederland?

Waar kun je de serie From kijken in Nederland? De serie is populair in de Verenigde Staten, maar helaas hebben we slecht nieuws voor kijkers in Nederland. De serie From is namelijk op dit moment niet te kijken via streamingdiensten in Nederland. Zodra hier verandering in komt, dan lees je dit uiteraard op deze pagina!

Deze serie speelt zich af in een mysterieuze stad in Midden-Amerika. Iedereen die deze stad binnenkomt kan er niet meer uit! De bewoners doen hun best om een uitweg te zoeken, terwijl ze moeten zorgen dat ze niet gek worden. Ondertussen moeten ze de dreigingen van het omringende bos zien te overleven – inclusief de monsters die tevoorschijn komen als het donker wordt…

Inmiddels is in de Verenigde Staten het tweede seizoen uitgezonden en is de serie ook verlengd met een derde seizoen.

From serie kijken in Nederland

Jim en Tabitha Matthews worstelen in de nasleep van een persoonlijk tragedie. Samen met hun twee kinderen stranden ze tijdens een roadtrip met hun camper in een spookachtig stadje in Midden-Amerika. Het geheimzinnige stadje laat een ieder die het betreed niet meer gaan. Terwijl de onwillige bewoners vechten om een gevoel van normaliteit te behouden en een uitweg zoeken, moeten ze ook de bedreigingen van het omringende bos overleven – inclusief de angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.

De hoofdrollen worden gespeeld door Harold Perrineau, Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He, Chloe Van Landschoot, Corteon Moore, Pegah Ghafoori, David Alpay, Elizabeth Saunders, Elizabeth Moy, Avery Konrad, Scott McCord, Nathan D. Simmons, Kaelen Ohm, Angela Moore, A.J. Simmons en Deborah Grover.

From is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door John Griffin, met Jeff Pinkner als showrunner. De reeks is een productie van EPIX Studios en MGM International Television Productions, met Midnight Radio en AGBO als producenten. Pinkner, Jack Bender, Josh Appelbaum, André Nemec, Scott Rosenberg en Adrienne Erickson produceren ook samen met Anthony Russo, Joe Russo Mike Larocca en Lindsay Dunn.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: