The Blacklist stopt na seizoen 10

De NBC-serie The Blacklist wordt stopgezet na seizoen 10. De reeks keert terug voor de laatste serie afleveringen op 26 februari 2023. Het komende seizoen telt nog één mijlpaal. Op 19 maart wordt de tweehonderdste aflevering van de reeks uitgezonden.De laatste aflevering wordt ergens dit jaar uitgezonden. Een NBC-woordvoerder zei dat het niet meteen duidelijk is wanneer dat zal zijn.

James Spader heeft sinds seizoen 1 het personage Raymond Reddington gespeeld, een FBI-informant van oude criminele collega’s. Het afgelopen seizoen wordt Reddington geconfronteerd met “ongeëvenaard gevaar”, aangezien sommigen van degenen die hij heeft geïdentificeerd wraak willen nemen.

The Blacklist seizoen 10

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

In The Blacklist speelt James Spader de rol van Raymond (Red) Reddington. Hij is bezig met het opnieuw opbouwen van zijn criminele imperium, dat hij samen met Elizabeth Keen (Megan Boone) heeft opgezet. Leven met de realiteit brengt Liz in tweestrijd. Zij is een FBI-agent, maar de verleiding om te handelen naar haar meer criminele instincten is groot.

Andere rollen zijn er voor Diego Klattenhoff, Hisham Tawfiq, Anya Banerjee en Harry Lennix.

The Blacklist was een enorme hit toen het in 2013 debuteerde. Sindsdien heeft het steeds voldoende kijkers getrokken. De serie wordt gemaakt door Davis Entertainment in opdracht van Sony Pictures TV. Sony verkoopt de serie aan zenders buiten de VS en heeft bijvoorbeeld een aantrekkelijke deal met Netflix, die The Blacklist onder meer in Nederland aanbiedt.

In Nederland is The Blacklist op dit moment on demand te bekijken via zowel Videoland als Netflix.

Afbeelding via NBC

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...