Trailer voor A Little White Lie met Michael Shannon & Kate Hudson

Saban Films heeft de officiële trailer vrijgegeven van de aankomende komedie A Little White Lie, met Michael Shannon als klusjesman die de identiteit aanneemt van een ongrijpbare en beroemde schrijver. De film gaat op 3 maart in première in de Amerikaanse bioscoop en op VOD.

De trailer van A Little White Lie toont ook Simone Cleary, gespeel door Kate Hudson, een professor Engels die probeert haar afdeling nieuw leven in te blazen door de beroemde schrijver Shriver uit te nodigen voor hun literaire festival op de universiteit. Het enige probleem is echter dat ze de uitnodiging per ongeluk naar de verkeerde persoon heeft gestuurd.

A Little White Lie

A Little White Lie

Shriver, een ongelukkige klusjesman die nog nooit in zijn leven een boek heeft gelezen, wordt aangezien voor een beroemde schrijver die al meer dan 20 jaar ondergedoken zit”, luidt de synopsis. “Met niets te verliezen accepteert hij een uitnodiging om een ​​literair festival op de universiteit bij te wonen en wordt hij omringd door bewonderende fans en een Engelse professor die zijn hart verovert. Shriver moet alles doen wat nodig is voor zijn kans op liefde in deze komische vis-uit-het-water.

Gebaseerd op de roman Shriver uit 2013 van Chris Belden, is A Little White Lie geschreven en geregisseerd door Michael Maren. Naast Michael Shannon en Kate Hudson zijn er rollen voor Don Johnson (Knives Out), Zach Braff (Scrubs), Da’Vine Joy Randolph (Puss in Boots: The Last Wish), Jimmi Simpson (Westworld), Aja Naomi King (How to Get Away with Murder), Kate Linder (The Young and Restless), Wendie Malick (Dream On), Peyton List (Cobra Kai) en meer.

De film is geproduceerd door Jina Panebianco en Michael J. Reiser voor CaliWood Pictures, Robert Ogden Barnum, Byron Wetzel, Lucas Jarach en Josh Kesselman. Uitvoerende producenten zijn Wesley R. Sierk, III, John D. Straley en Joseph Panebianco.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...