The Calling vanaf 1 december exclusief te zien op SkyShowtime

De serie The Calling is vanaf 1 december exclusief te zien op SkyShowtime. Jeff Wilbusch (Unorthodox) en Juliana Canfield (Succession) spelen de hoofdrol in deze nieuwe dramaserie. Het is een misdaaddrama dat NYPD-rechercheur Avraham (Wilbusch) volgt. Hij is anders dan andere agenten omdat hij zich laat leiden door spiritualiteit en religieuze principes. Maar een schijnbaar routineonderzoek zet zijn wereld op z’n kop. Bekijk hieronder alvast een trailer.

The Calling op SkyShowtime

The Calling vertelt het verhaal van NYPD-rechercheur Avraham Avraham (Jeff Wilbusch, bekend van de serie Unorthodox), wiens geloof in de mensheid zijn ultieme kracht is als het gaat om het achterhalen van de waarheid. Wanneer een ogenschijnlijk routineonderzoek op zijn kop komt te staan wordt Avraham – geleid door een diep gevoel van spiritualiteit en religieuze principes – gedwongen zijn eigen menselijkheid in twijfel te trekken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jeff Wilbusch, Juliana Canfield, Karen Robinson, Michael Mosley, Tony Curran.

De serie is gebaseerd op de bestseller ‘The Missing File’ van Dror Mashani, het eerste deel van een boekenreeks over Avraham Avraham.

De acht afleveringen van het eerste seizoen van de dramaserie The Calling zijn vanaf 1 december exclusief te zien op SkyShowtime.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...