Trailer voor Vikings: Valhalla seizoen 2

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Vikings: Valhalla seizoen 2. Het komende seizoen van het historische actiedrama keert terug op 12 januari 2023.

In de trailer van Vikings: Valhalla seizoen 2 zien we Leif, Frida en Harald op de vlucht voor premiejagers nadat ze voortvluchtigen zijn geworden. Deze plotselinge verandering brengt hen ertoe om individuele reizen te maken, waar ze de kans zullen vinden om elk van hun nalatenschappen weer op te bouwen.

Bekijk hieronder de officiële trailer van Vikings: Valhalla seizoen 2.

Vikings: Valhalla seizoen 2

In seizoen 2 volgend we onze helden kort na de tragische val van het Kattegat, een gebeurtenis die hun dromen heeft verbrijzeld en hun lot heeft veranderd. Ze zijn plotseling op de vlucht in Scandinavië en worden gedwongen hun ambities en moed op de proef te stellen in werelden buiten hun vertrouwde fjorden.

Vikings: Valhalla speelt zich meer dan honderd jaar na het einde van de originele serie af en is een nieuw avontuur dat historische authenticiteit en drama combineert met gruizige, meeslepende actie. Seizoen 1 en 2 zijn afkomstig van showrunner en uitvoerend producent Jeb Stuart, die ook terugkeert voor het derde seizoen.

De spin-off heeft rollen voor Sam Corlett als Leif Eriksson, Frida Gustavsson als Freydis Eriksdotter, Leo Suter als Harald Sigurdsson, Caroline Henderson als Jark Haakon, Bradley Freegard als King Canute, Jóhannes Haukur Jóhannesson als Olaf Haraldsson, Pollyanna McIntosh als Ælfgifu van Northampton, Asbjørn Krogh als Jarl Kare, David Oakes als Earl Godwin, Pääru Oja als Arne Gormsson, Louis Davison als Prince Edmund en meer.

Vikings: Valhalla is uitvoerend geproduceerd door Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer en Paul Buccieri.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...