Trailer voor Netflix film The Perfect Find

Netflix heeft de trailer van The Perfect Find uitgebracht, die een voorproefje geeft van de aankomende romantische komedie met Gabrielle Union in de hoofdrol. De film gaat in première op 23 juni 2023.

De trailer van de film geeft een voorproefje van Gabrielle Union terwijl ze verliefd wordt op een veel jongere collega (gespeeld door Keith Powers), die toevallig de zoon van haar baas is.  Bekijk hieronder de The Perfect Find trailer.

The Perfect Find

Na een spraakmakend ontslag stuit de comeback van Jenna (Gabrielle Union) op haar modecarrière op een probleem wanneer ze valt voor een charmante, veel jongere collega (Keith Powers) – die toevallig de zoon van haar baas is. Terwijl de vonken er vanaf vliegen, moet Jenna beslissen of ze alles op het spel zet voor een geheime romance.

Naast Gabrielle Union en Keith Powers zijn er ook rollen voor Aisha Hinds, DB Woodside, Janet Hubert, Alani “La La” Anthony en Gina Torres.

De film is geregisseerd door Numa Perrier naar een script van Leigh Davenport. Het is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tia Williams.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...