The Conners seizoen 7 wordt laatste seizoen voor de serie

The Conners, dat onlangs zijn 100ste aflevering vierde, is verlengd voor een zevende en laatste seizoen. De favoriete tv-familie zal opnieuw terugkeren, maar er is een teleurstellende bericht. Volgens Deadline zal seizoen 7 eindigen met slechts zes afleveringen.

De belangrijkste castleden van de ABC-sitcom zullen naar verwachting ook terugkeren voor het verkorte seizoen, waaronder John Goodman (Dan Conner), Laurie Metcalf (Jackie Harris-Goldufski), Sara Gilbert (Darlene Conner-Olinsky) en Lecy Goranson (Becky Conner-Healy).

Showrunner Bruce Helford vertelde Deadline dat de laatste aflevering van de show zowel ‘onverwacht’ als ‘emotioneel’ is:

“We’ve got a final episode that may be one or the other. We love it.” 

Afgezien van de terugkerende castleden blijven andere details over het zevende seizoen onbekend.

The Conners seizoen 7

De serie gaat verder waar de revival van de sitcom Roseanne ophield, en volgt de uitgebreide arbeidersfamilie Conner. Na de fictieve dood van de ster van de originele serie, Roseanne Conner (Roseanne Barr), gaat de serie verder met het volgen van het arbeidersgezin terwijl ze worstelen met het dagelijkse leven.

Na een onverwachte gebeurtenis zal het familieleven van de Conners er nooit meer hetzelfde uitzien. Het gezin zal moeten zien om te gaan met een treurig verlies en de nieuwe gezinssamenstelling die daarmee gepaard gaat. Het leven in Lanford gaat echter gewoon door en dit betekent dat de Conners hun leven ook zo goed mogelijk proberen voor te zetten. Gelukkig hebben ze elkaar nog, al werken ze elkaar zo nu en dan goed op de zenuwen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sara GilbertJohn GoodmanLaurie MetcalfLecy GoransonMichael FishmanEmma KenneyAmes McNamaraJayden ReySarah ChalkeKatey Sagal.

The Conners wordt geproduceerd door Werner Entertainment. Tom Werner fungeert als uitvoerend producent, samen met Gilbert, Helford, Dave Caplan, Bruce Rasmussen en Tony Hernandez.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...