The Enforcer vanaf 20 januari op Prime Video

De film The Enforcer is vanaf 20 januari 2023 te zien op Prime Video. Bekijk hieronder een trailer. Miami-maffioso Cuda (Antonio Banderas) staat op het punt om alles wat hem lief is op te geven wanneer hij erachter komt dat zijn bazin Estelle (Kate Bosworth) een jong meisje in gevaar brengt. Om haar te redden, keert hij zich tegen de criminele organisatie waar hij jarenlang onderdeel van was. Kan Cuda in het reine komen met zijn verleden voordat de maffia hem vindt?

The Enforcer op Prime Video

Cuda is de beste handhaver van de maffia in Miami. Hoewel de criminele organisatie zijn leven heeft vormgegeven, besluit Cuda alles op te offeren wanneer hij ontdekt dat zijn baas Estelle het leven van een wegloopster in gevaar brengt. Nu heeft hij nog één laatste kans om zijn verleden goed te maken en verlossing te vinden, voor zowel zichzelf als voor zijn familie, voordat de maffia hem opjaagt voor zijn verraad.

The Enforcer wordt geregisseerd door Richard Hughes op basis van een scenario door W. Peter Iliff.

De hoofdrollen worden gespeeld door Antonio Banderas (Uncharted en The Hitman’s Wife’s Bodyguard), Kate Bosworth (21), Alexis Ren en rapper 2 Chainz.

The Enforcer is vanaf 20 januari 2023 te zien op Prime Video.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...