The Equalizer seizoen 2 vanaf 4 oktober op FOX

The Equalizer seizoen 2 met Queen Latifah is vanaf 4 oktober 2023 te zien zijn op FOX Nederland. De serie is een reboot van het gelijknamige misdaaddrama uit de jaren 80 van de makers Andrew Marlow en Terri Miller. Het vertelt het verhaal van het personage van Latifah als een raadselachtige figuur die haar uitgebreide vaardigheden gebruikt om mensen te helpen die nergens anders heen kunnen. Bekijk hieronder een trailer voor seizoen 2.

The Equalizer seizoen 2

Robyn McCall, een raadselachtige Afro-Amerikaanse vrouw met een mysterieuze achtergrond, gebruikt haar uitgebreide vaardigheden om mensen te helpen die nergens anders heen kunnen. McCall komt het meest over als een gemiddelde alleenstaande moeder die stilletjes haar tienerdochter grootbrengt. Maar voor een paar vertrouwde mensen is ze “The Equalizer” – een anonieme beschermengel en verdediger van de onderdrukten, die ook hardnekkig is in haar streven naar persoonlijke verlossing.

In de serie zijn er rollen voor Queen Latifah, Lorraine Toussaint, Tory Kittles, Adam Goldberg, Liza Lapira en Laya DeLeon Hayes.

In maart 2021 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen, dat in première ging op 10 oktober 2021. In mei 2022 werd de serie verlengd voor het derde en vierde seizoen. The Equalizer seizoen 3 ging in première op 2 oktober 2022.

De serie originele The Equalizer van de zender CBS was van 1985 tot en met 1989 een redelijk succes, met acteur Edward Woodward als het hoofdfiguur Robert McCall. In 2014 verscheen er van regisseur Antoine Fuqua een speelfilm met Denzel Washington als de nieuwe Robert McCall. Het vervolg The Equalizer 2 verscheen in 2018. The Equalizer 3 verscheen in september 2023 in de bioscoop.

The Equalizer seizoen 2 is vanaf 4 oktober om 20:00 uur te zien bij FOX met een dubbele aflevering.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...