Serie De Poli vanaf 22 oktober op NPO | Bekijk de trailer

Vanaf 22 oktober is de komische ziekenhuis serie De Poli te zien bij de NPO. De reeks gaat zondag 22 oktober van start op NPO 3 en die tien afleveringen verschijnen dan tevens op NPO Plus. Bekijk hieronder de trailer.

Gynaecoloog Esther Bens vindt de werkwijze van haar vader Harold Bens, hoofd van de afdeling Gynaecologie en Verloskunde, niet meer van deze tijd. Ze wil een nieuwe, moderne aanpak introduceren op De Poli.

De Poli serie op NPO

In deze tiendelige komische serie probeert Esther, samen met haar collega’s, onder wie de ervaren verpleegster Patty, de gevoelige onderwerpen in haar spreekkamer en op de werkvloer uit de taboesfeer te halen. Op een luchtige manier worden alle ongemakken bespreekbaar gemaakt. Maar de druk is hoog. Vooral verpleegster Patty is daar het slachtoffer van, omdat haar jongere collega Brigitte er na een burn-out alles aan doet om zo min mogelijk te werken. Als de jonge, zeer van zichzelf overtuigde coassistent Tobias de afdeling oploopt voor zijn eerste dag coschappen, doet hij Harold denken aan een jongere versie van zichzelf. Hij heeft direct een streepje voor bij Harold. Zo lijkt het erop dat Tobias de hardwerkende arts-assistent Selina, die al maanden in opleiding probeert te komen, rechts begint in te halen. Dat gaat de collega’s van De Poli een stapje te ver.

Terwijl Patty zich rot rent, verloskundige Lieke steeds nieuwe, barende vrouwen overdraagt op de afdeling, Selina probeert te laten zien dat ze geschikt is voor het vak en zorgmanager Roy steeds met veranderingen komt voor meer ‘efficiency’, probeert Esther een revolutie op de afdeling in gang te zetten en De Poli te vernieuwen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jelka van Houten, Porgy Franssen, Susan Visser, Chris Peters, Stephanie van Eer, Naomi Velissariou, Johanna Hagen, Sidar Toksöz, Sieger Sloot, Jacqueline Blom, Michiel Nooter.

De komische serie De Poli is naar een idee van Dunya Khayame, Jelka van Houten en Susan Visser. Het scenario is geschreven door Dunya Khayame en Rik van den Bos, de regie is in handen van Anna van der Heide en Tim Kamps. De reeks is een productie van EndemolShine Scripted in samenwerking met AVROTROS.

De Poli is vanaf 22 oktober te zien om 21.17 uur bij AVROTROS op NPO 3 en via NPO Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...