The Resident seizoen 6 vanaf 6 juni op FOX Nederland

The Resident seizoen 6 zal vanaf 6 juni 2023 te zien zijn op FOX. Dat heeft de zender aangekondigd.

The Resident seizoen 6 op FOX Nederland

The Resident gaat over een strenge, briljante dokter, Conrad Hawkins, die een idealistische jonge co-assistent, Devon Pravesh, op zijn eerste dag laat zien wat er zich écht achter de gordijnen van het ziekenhuis afspeelt. Hij laat hem zowel de goede als slechte kanten van de moderne geneeskunde zien. Levens kunnen worden gered of verloren, maar verwachtingen zullen altijd worden verbrijzeld. Devon komt er dan ook achter dat het werken in een ziekenhuis in de werkelijkheid anders is dan hoe hij het zich had voorgesteld. Samen met Conrad en het overige personeel proberen ze er echter het beste van te maken.

Seizoen 5 van het medische drama eindigde met een driehoeksverhouding, een verloving, een hernieuwde romance, en zoals altijd, een aantal medische noodgevallen. Seizoen 6 zal voortbouwen op deze verhaallijnen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Matt Czuchry, Manish Dayal, Bruce Greenwood, Malcolm-Jamal Warner, Jane Leeves, Morris Chestnut, Jessica Lucas, Anuja Joshi, Tasso Feldman, Jessica Miesel, Conrad Ricamora.

The Resident is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender FOX. Het is gemaakt door Amy Holden Jones, Hayley Schore en Roshan Sethi, en het is gebaseerd op het boek Unaccountable van Marty Makary. De serie ging in première op 21 januari 2018.

The Resident seizoen 6 is vanaf 6 juni 2023 te zien op FOX.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...