The Greatest Love Story Never Told vanaf februari op Prime Video

The Greatest Love Story Never Told is een documentaire van Prime Video die intieme toegang geeft tot de persoonlijke momenten van Jennifer Lopez terwijl ze aan haar album en film This Is Me…Now werkt. De documentaire biedt een kwetsbaar portret terwijl ze ernaar streeft haar verhaal terug te winnen en zelfacceptatie en liefde te vinden. Bekijk hieronder een trailer.

 

The Greatest Love Story Never Told op Prime Video

The Greatest Love Story Never Told, geregisseerd door Jason Bergh, volgt Jennifer Lopez terwijl ze haar meest gedurfde project tot nu toe probeert: het onafhankelijk produceren van een nieuw album en een filmisch Original waarin haar twintig jaar durende reis naar eigenliefde wordt onderzocht. De documentaire is intiem en krachtig en biedt onwankelbare toegang tot Jennifers meest persoonlijke momenten terwijl ze hard werkt om haar verhaal terug te winnen door middel van het maken van This Is Me…Now. Van interviews met haar binnenste kring, waaronder productiepartners en langdurige medewerkers, tot openhartige thuismomenten: dit is een kwetsbaar portret van een icoon die alles op het spel zette en een hernieuwde vastberadenheid ontdekte in zelfacceptatie en liefde.

De film is geregisseerd door Jason Bergh, geproduceerd door Courtney Baxter, Gillian Brown, Lindsay Utz, Stephan Bielecki. Uitvoerend producent zijn Dani Bernfield, Jason Bergh. In een coproductie door Caitlin Alba-Rothstein, Eliza Comer.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...