Transplant seizoen 4 vanaf 5 maart te zien op Star Channel

Transplant seizoen 4 gaat vanaf 5 maart 2024  van start op Star Channel Nederland. Het vierde seizoen is tevens het laatste seizoen. Elke dinsdag kun je kijken naar een dubbele aflevering.

Transplant volgt Bashir ‘Bash’ Hamed (Hamza Haq), een Syrische dokter die de oorlog in zijn thuisland wist te ontvluchten en is neergestreken in Canada.

Transplant seizoen 4 op Star Channel

Dr. Bashir Hamed, een Syrische arts met beproefde vaardigheden op het gebied van spoedeisende geneeskunde, neemt de moeilijke beslissing om zijn land te ontvluchten en een nieuw leven op te bouwen in Canada met zijn jongere zus Amira. Bash probeert zich door een nieuwe omgeving te navigeren nadat hij een felbegeerde residentie heeft verdiend op de afdeling spoedeisende hulp van een van de beste ziekenhuizen in Toronto, York Memorial.

Het tweede seizoen zal beginnen waar het eerste seizoen eindigde. De artsen zijn aan het bijkomen van het nieuws dat Dr. Bishop een ernstige beroerte heeft gehad. Tegelijkertijd is er iemand uit het verleden van Bash opgedoken, een mede-Syrische vluchteling die al dan niet een romantische band met Bash heeft. Natuurlijk zijn er vragen over enkele van de andere personages. Zullen Bash en Mags hun relatie naar een hoger niveau tillen? Zal June de functie van Chief Resident aanvragen en krijgen? Wat is er aan de hand met Theo en zijn vrouw?

De hoofdrollen worden gespeeld door Hamza Haq, Laurence Leboeuf, Ayisha Issa, Jim Watson, Sirena Gulamgaus, Torri Higginson, Grace Lynn Kung, Sugith Varughese, Linda E. Smith, Kenny Wong, John Hannah, Gord Rand en Nora Guerch.

Transplant is een Canadese medische dramaserie van de zender CTV. De serie ging in première op 26 februari 2020. Het drama werd bedacht door Joseph Kay. Sphere Media produceert de serie in samenwerking met CTV en de NBCUniversal International Studios van Universal Studio Group. Schepper Joseph Kay executive produceert samen met Jocelyn Deschenes, Bruno Dube, Randy Lennox, Virginia Rankin, Jeremy Spry en Tara Woodbury.

Transplant seizoen 4 gaat vanaf 5 maart 2024  van start op Star Channel Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...