The Irrational vanaf 14 februari te zien bij Star Channel Nederland

Het nieuwe misdaaddrama The Irrational is vanaf woensdag 14 februari elke week te zien met een dubbele aflevering op Star Channel Nederland. De reeks ging afgelopen september van start op de Amerikaanse televisie. Bekijk hieronder de trailer.

Het drama is gebaseerd op het werk van wetenschapper Dan Ariely en diens bestseller Predictably Irrational.

The Irrational

Alec Mercer is een wereldberoemde professor in de gedragspsychologie met een uniek inzicht in de menselijke natuur. Hij leent zijn expertise voor een reeks belangrijke zaken waarbij overheden, bedrijven en wetshandhavers betrokken zijn. Hij ontmoet echter zijn gelijke in een vrouwelijke binnenlandse terreurverdachte die zijn wereld op zijn kop zet.

The Irrational is een misdaaddrama-televisieserie gemaakt door Arika Mittman. Het ging in première op 25 september 2023 op NBC en is gebaseerd op het non-fictieboek Predictably Irrational: The Hidden Forces That Shape Our Decisions uit 2008 van Dan Ariely. In november 2023 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jesse L. Martin, Maahra Hill, Travina Springer, Molly Kunz, Arash DeMaxi.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...