The Mallorca Files seizoen 2 vanaf 5 augustus op BBC First

The Mallorca Files seizoen 2 is vanaf 5 augustus te zien op BBC First met een dubbele aflevering. De serie introduceert een stijlvol, energiek nieuw detective duo dat de wereld van de misdaad betreedt, in het prachtige Mallorca. Wanneer dit partnerschap enkele van de meest mysterieuze gevallen van het eiland gaat oplossen, begint de chemie zich te ontwikkelen. Bekijk hieronder een trailer.

The Mallorca Files seizoen 2

The Mallorca Files draait om rechercheur Miranda Blake, een introvert persoon die alles graag volgens het boekje doet en werkt bij de Metropolitan Police in Londen. Maar dan moet ze samenwerken met de Duitse rechercheur Max Winter, die het tegenovergestelde is. Ze worden door hoofdinspecteur Ines Villegas van de Palma Police naar het eiland Palma de Mallorca gehaald om (voornamelijk) misdaden tegen de internationale gemeenschap op te lossen. Ondanks hun zeer verschillende benaderingen, blijkt er tussen de speurneuzen een perfect complementair partnerschap te ontstaan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Elen Rhys, Julian Looman, María Fernández Ache, Nacho Aldeguer, Alex Hafner, Nansi Nsue, Tábata Cerezo.

The Mallorca Files is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 25 november 2019. Seizoen 2 werd vanaf 1 februari 2021 uitgezonden op BBC One en alle afleveringen waren vanaf die datum beschikbaar op BBC iPlayer. Het derde seizoen is momenteel in productie. De reeks werd bedacht door Dan Sefton (The Good Karma Hospital).

The Mallorca Files seizoen 2 is vanaf 5 augustus te zien op BBC First.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...