The Rookie seizoen 4 vanaf 7 augustus op Videoland

Vanaf 7 augustus kun je bij Videoland kijken naar The Rookie seizoen 4. Bekijk hieronder alvast een trailer. De serie volgt John Nolan, een man van in de veertig, die de oudste rookie wordt bij de politie van Los Angeles. In het nieuwe seizoen komen er verandering in Mid-Wilshire nu Nolan aan zijn eerste jaar als officiële patrouilleofficier begint en een nieuw groentje met een gecompliceerd verleden zich bij de strijdmacht voegt. Nu, op weg naar zijn volgende carrièredoel om zo snel mogelijk de rang van trainingsofficier te bereiken, moet Nolan nieuwe uitdagingen aangaan en tegelijkertijd zijn persoonlijke leven onder controle krijgen.

The Rookie seizoen 4 op Videoland

De serie volgt John Nolan, een veertigjarige man, die van zijn comfortabele, kleine stadsleven naar Los Angeles verhuist om zijn droom na te streven politieagent te worden voor de politie van Los Angeles. Hij moet navigeren door de gevaarlijke, humoristische en onvoorspelbare wereld van een ‘jonge’ politieagent, vastbesloten om zijn tweede kans te maken om het leven te tellen.

Het vierde seizoen pakt de draad direct na de cliffhanger van het derde seizoen weer op en volgt Nolan en anderen terwijl ze hun ontvoerde – en zwangere – collega Angela Lopez proberen op te sporen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Melissa O’Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Richard T. Jones, Shawn Ashmore.

De serie is gemaakt voor ABC door Alexi Hawley en wordt geproduceerd door ABC Studios en Entertainment One. Het is gebaseerd op de echte politieofficier van Los Angeles, William Norcross, die in 2015 naar Los Angeles verhuisde en bij de afdeling kwam.

The Rookie ging in première op 16 oktober 2018. Het tweede seizoen liep van 29 september 2019 tot 10 mei 2020. Het derde seizoen verscheen op 3 januari 2021. In mei 2021 werd de serie verlengd voor een vierde seizoen. Het vijfde seizoen ging eind september 2022 in première in Amerika.

The Rookie seizoen 4 is vanaf vanaf 7 augustus 2023 te zien op Videoland.

Blijf op de hoogte 

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: