Trailer voor The Walking Dead: The Ones Who Live | Rick & Michonne spin-off serie

Vandaag is er een trailer verschenen voor The Walking Dead: The Ones Who Live, de langverwachte The Walking Dead spin-off serie waarin Rick en Michonne centraal staan. De serie zal ergens in 2024 uitkomen. De nieuwe teaser trailer voor de serie laat zowel Michonne als Rick zien die door een rode wolk lopen. We horen een voice-over van Michonne over hoe ze al een tijdje alleen is en iemand “jaren geleden” heeft verloren, verwijzend naar Rick, voordat ze erachter kwam dat hij nog leefde.

Bekijk hieronder de teaser trailer voor The Walking Dead: The Ones Who Live.

The Walking Dead: The Ones Who Live trailer

Deze serie presenteert een episch liefdesverhaal van twee karakters die zijn veranderd door een veranderde wereld. Uit elkaar gehouden door afstand. Door een onstuitbare kracht. Door de geesten van wie ze waren. Rick en Michonne worden in een andere wereld gegooid, gebouwd op een oorlog tegen de doden… en uiteindelijk een oorlog tegen de levenden. Kunnen ze elkaar en wie ze waren vinden op een plek en in een situatie die ze nog nooit eerder hebben gekend?

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Lincoln, Danai Gurira, Pollyanna McIntosh.

Het drama van zes afleveringen is geschreven en geproduceerd door Scott Gimple, die ook als showrunner fungeert. Gurira wordt ook gecrediteerd als mede-maker en co-schrijver voor het drama met zes afleveringen.

The Walking Dead is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard en is uitvoerend geproduceerd door Kirkman, Scott M. Gimple, Greg Nicotero, David Alpert, Joseph Incaprera, Gale Anne Hurd, Denise Huth en Angela Kang.

De Rick en Michonne serie, dat momenteel gepland staat voor een debuut in 2024, zou aanvankelijk dit jaar in première gaan, samen met de twee andere spin-offs The Walking Dead: Dead City en The Walking Dead: Daryl Dixon. Beide series zijn gecentreerd rond de belangrijkste overlevenden van de originele serie.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...