The Mandalorian film aangekondigd als afsluiting van de gehele verhaallijn

Een The Mandalorian film komt eraan als conclusie van Din Djarin en Grogu’s verhaal in de Disney Plus serie. Dit is aangekondigd tijdens Star Wars Celebrations 2023, die momenteel plaatsvindt in Londen.

In plaats van de serie op Disney Plus af te ronden, zal het verhaal via een The Mandalorian film worden afgerond die zal worden geregisseerd door Dave FIloni. Voordat George Lucas zijn bedrijf Lucasfilm aan Disney verkocht, werkte hij nauw samen met Filoni. Nadat hij met Star Wars: The Clone Wars en Star Wars Rebels de geanimeerde tak van Star Wars had geleid, stapte hij geleidelijk over op live-action en hielp hij Jon Favreau bij de lancering van The Mandalorian.

Het is nog niet bekend waneer The Mandalorian film moet verschijnen.

The Mandalorian film

De serie speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen in Return of the Jedi af. In de reeks draait het om een eenzame premiejager die als taak krijgt om ‘The Child’ terug te halen. Als hij hem gevonden heeft, besluit hij op de vlucht te slaan om het kind te beschermen. Ondertussen gaan ze op zoek naar antwoorden over zijn oorsprong. In het tweede seizoen wordt daar steeds meer van duidelijk en weet Moff Gideon zich er ook steeds meer mee te bemoeien.

De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-stelsel gaan door in het derde seizoen. Ooit een eenzame premiejager, is Din Djarin herenigd met Grogu. Ondertussen worstelt de Nieuwe Republiek om de melkweg weg te leiden van zijn duistere geschiedenis. De Mandalorian zal oude bondgenoten tegenkomen en nieuwe vijanden maken terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

De Star Wars-serie wordt geleid door Pedro Pascal als een eenzame Mandaloriaanse revolverheld in de buitenste regionen van de melkweg. The Mandalorian seizoen 3 zal ook de terugkeer bevatten van Carl Weathers als Greef Karga, Giancarlo Esposito als Moff Gideon, Katee Sackhoff als Bo-Katan, Amy Sedaris als Peli Motto. Back to the Future-ster Christopher Lloyd is ook toegevoegd aan de cast van het komende nieuwe seizoen.

The Mandalorian is afkomstig van uitvoerende producenten Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson, Karen Gilchrist en Carrie Beck. Favreau is ook showrunner en een van de regisseurs.

The Mandalorian seizoen 3 is sinds 1 maart 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Lucasfilm

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...