Trailer voor de ordinaire R-rated comedymusical Dicks: The Musical

A24 heeft de officiële trailer uitgebracht voor Dicks: The Musical, de aanstaande ordinaire R-rated comedymusical, met Nathan Lane en Megan Thee Stallion. De film gaat in wereldpremière op het Toronto International Film Festival 2023 en verschijnt op 29 september in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum is er nog niet.

De video introduceert twee zakenmannen die ontdekken dat ze eigenlijk elkaars identieke tweelingbroer zijn. Om weer een gezin te worden, bedachten ze een ‘ouderval’-plan om hun gescheiden moeder en vader te herenigen. Bekijk hieronder de trailer van Dicks: The Musical.

 

Dicks: The Musical

Dicks: The Musical is gebaseerd op de off-Broadway-musical getiteld F***ing Identical Twins van Josh Sharp en Aaron Jackson, die ook in de verfilming spelen. Naast Sharp en Jackson zijn er rollen voor Nathan LaneMegan Thee Stallion, Megan Mullally en Bowen Yang. Dit markeert het speelfilmdebuut van de Grammy-winnende rapper.

De film volgt twee door zichzelf geobsedeerde zakenlieden die ontdekken dat ze een lang verloren gewaande identieke tweeling zijn en samenkomen om de hereniging van hun excentrieke gescheiden ouders te beramen.

De film is geregisseerd door Larry Charles op basis van een scenario geschreven door Sharp en Jackson. Het bevat originele muziek van Sharp, Jackson en Karl Saint Lucy.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...