The Pale Blue Eye vanaf 6 januari op Netflix

Het gotische drama The Pale Blue Eye met in de hoofdrol Christian Bale is vanaf 6 januari 2023 te zien op Netflix. Regisseur Scott Cooper slaat voor de derde keer de handen ineen met acteur Bale. Bekijk hieronder een trailer voor de film. Deze toont de meest uitdagende moordzaak van rechercheur Augustus Landor tot nu toe, waarbij de verdachte dood van een aantal jonge cadetten op de Amerikaanse militaire academie betrokken was.

The Pale Blue Eye

West Point, 1830. Een wereldvreemde detective wordt ingehuurd om discreet de gruwelijke moord op een cadet te onderzoeken. Hij wordt geconfronteerd met de zwijgplicht van de cadetten en schakelt een van hen in om de zaak te helpen ontrafelen – een jongeman die de wereld zou leren kennen als Edgar Allan Poe.

The Pale Blue Eye is gebaseerd op de gotische thrillerroman van Louis Bayard en is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Scott Cooper.

De hoofdrollen worden gespeeld door Christian Bale, Harry Melling, Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Timothy Spall, Robert Duvall.

De film The Pale Blue Eye is vanaf 6 januari 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...