Komt er een The Lost Symbol seizoen 2?

Komt er een The Lost Symbol seizoen 2? Helaas heeft Peacock heeft ervoor gekozen om Dan Browns The Lost Symbol niet te verlengen voor een tweede seizoen. De streamer liet in een verklaring aan Deadline weten:

“We were so proud to bring this action-packed mystery thriller to our members and enjoyed watching this compelling series unfold with a satisfying, complete story. We’re grateful to Dan Dworkin, Jay Beattie, Dan Brown, Brian Grazer and Ron Howard along with CBS Studios, Imagine Television and UTV for bringing this international bestselling novel to life.”

The Lost Symbol is ontstaan ​​als een NBC-pilot uit 2020. Het project verhuisde uiteindelijk naar NBCUniversal streamer Peacock met een seriebestelling van 10 afleveringen en werd gelanceerd in september. De finale werd uitgebracht op 18 november. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Dan Brown, auteur van The Da Vinci Code en Angels & Demons. Ashley Zukerman speelt de titelrol, die werd gespeeld door Oscarwinnaar Tom Hanks in de Robert Langdon filmtrilogie.

The Lost Symbol seizoen 2

In The Lost Symbol gaan we terug in de tijd naar de jonge jaren van de professor. Langdon heeft een onuitputtelijke kennis van geschiedenis, symbolen en dode talen. De CIA belast de jonge Robert met het oplossen van een aantal dodelijke puzzels. et wordt allemaal nog ingewikkelder als zijn geliefde mentor, Peter Solomon, wordt ontvoerd en hij terechtkomt in een complex mysterie. Robert zal moeten samenwerken met Peters dochter Katherine en diverse andere bondgenoten om het verloren symbool te vinden en daarmee het internationale complot te stoppen. De inzet is enorm hoog: ze kunnen beide de man verliezen die Robert én Katherine als vader zien.

De hoofdrollen worden gespeel door Ashley Zukerman, Valorie Curry, Sumalee Montano, Rick Gonzalez, Eddie Izzard en Beau Knapp.

De serie is gebaseerd op Dan Brown‘s thriller uit 2009, het derde boek uit de Robert Langdon-serie.

Ron Howard regisseerde alle drie de filmadaptaties van Browns romans – The Da Vinci Code, Angels & Demons, en Inferno – waarin Tom Hanks de hoofdrol speelde als Langdon. The Lost Symbol was oorspronkelijk bedoeld om te worden verfilmd, maar uiteindelijk werd besloten om in plaats daarvan met Inferno door te gaan. De filmserie heeft een brutowinst van bijna $1,5 miljard wereldwijd.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...