The Reluctant Traveler vanaf 24 februari op Apple TV Plus

Vandaag heeft Apple TV Plus de trailer vrijgegeven van The Reluctant Traveler, een nieuwe wereldreisserie van acht afleveringen, gepresenteerd en geproduceerd door Emmy Award-winnaar Eugene Levy (Schitt’s Creek). De reeks gaat op vrijdag 24 februari 2023 over de hele wereld in première. Bekijk de trailer hieronder.

The Reluctant Traveler

The Reluctant Traveler

The Reluctant Traveller volgt Levy terwijl hij enkele van ’s werelds mooiste en meest intrigerende bestemmingen bezoekt en spannende lokale avonturen beleeft met nieuwe vrienden, waaronder onderdompeling in een geluidsbad op de Malediven, ijs drijven in Finland, verbinding maken met de Navajo Nation in Utah, aanvoerder van een zeilboot in Lissabon, een hap nemen uit de culinaire cultuur van Tokyo, en reizen door de Costa Ricaanse jungle.

Onderweg overnacht Levy ook in bijzondere hotels, waaronder het historische Gritti Palace in Venetië en een treinhotel boven het Kruger National Park in Zuid-Afrika.

Hij is niet je typische reisshowhost – hij is meestal niet avontuurlijk of bedreven in het verkennen van de wereld, maar Levy is het ermee eens dat de tijd eindelijk rijp is om zijn horizon te verbreden. Levy pakt zijn koffer met enige schroom, maar hoopt dat zijn ervaringen kunnen leiden tot een heel nieuw hoofdstuk in het leven, zelfs als dat betekent dat hij een aantal van zijn lang gekoesterde angsten onder ogen moet zien.

The Reluctant Traveler is geproduceerd voor Apple TV+ door Twofour en is uitvoerend geproduceerd door Levy en David Brindley.

Afbeelding via Apple TV Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...