Trailer en releasedatum voor film Maestro onder regie van Bradley Cooper

Netflix onthult de trailer van de film Maestro, een indrukwekkend en moedig liefdesverhaal over de levenslange relatie tussen Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein. De hoofdrollen worden vertolkt door Carey Mulligan en Bradley Cooper, die tevens de regie op zich neemt. Maestro is een groots en emotioneel verhaal over familie en liefde, en bovenal een ode aan het leven en de kunst.

Maestro film op Netlfix

Maestro is een torenhoog en onbevreesd liefdesverhaal over de levenslange relatie tussen Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein.Maestro, een liefdesbrief aan het leven en de kunst, is in de kern een emotioneel epische weergave van familie en liefde.

De film is geregisseerd door Bradley Cooper op basis van een scenario dat hij schreef samen met Josh Singer.

De hoofdrollen worden gespeeld door Carey Mulligan, Bradley Cooper, Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton en Miriam Shor.

Producenten zijn Martin Scorsese, Bradley Cooper, Steven Spielberg, Fred Berner, Amy Durning en Kristie Macosko Krieger. Uitvoerend producenten zijn Carla Raij, Josh Singer, Bobby Wilhelm, Weston Middleton en Tracey Landon.

Meastro verschijnt in december in een select aantal bioscopen in Nederland en 20 december wereldwijd op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...