The Veil trailer onthult releasedatum voor de serie met Elisabeth Moss

FX heeft de trailer uitgebracht voor de serie The Veil, de nieuwste internationale spionagethriller met in de hoofdrol Golden Globe-winnares Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale) als MI6-agent Imogen Salter.

De video laat zien hoe Imogen Salter tijdens haar laatste missie informatie krijgt van een mysterieuze vrouw die op de vlucht is voor de mensen die haar proberen te vermoorden. De serie verschijnt op dinsdag 30 april 2024 naar Hulu in de Verenigde Staten. De serie The Veil zal in Nederland te zien zijn op Disney Plus.

Bekijk hieronder de trailer van The Veil.The Veil serie

The Veil serie trailer

De miniserie onderzoekt de verrassende en beladen relatie tussen twee vrouwen die een dodelijk spel van de waarheid spelen en zich bevinden op de weg van Istanbul naar Parijs en Londen. De ene vrouw heeft een geheim, de andere een missie om het te onthullen voordat duizenden levens verloren gaan.

The Veil is geschreven en gemaakt door Steven Knight, die ook uitvoerend produceert naast Moss, Denise Di Novi, Nina Tassler en Lindsey McManus. Moss wordt in de cast bijgestaan ​​door Josh Charles, Dali Benssalah, Yumna Marwan, Haluk Bilginer, Alex Secareanu, Thibault de Montalembert, Kobna Holdbrook-Smith, James Purefoy en meer. Het werd geproduceerd door FX Productions.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...