Romcom Anyone But You binnenkort te zien op Netflix Nederland

Anyone But You met acteurs Glen Powell (Top Gun: Maverick) en Sydney Sweeney (Euphoria, The White Lotus) is vanaf 23 april te zien op Netflix Nederland. Dat heeft de streamer bekendgemaakt. Bekijk de trailer hieronder.

De video toont twee aantrekkelijke individuen, die elkaar gewoon niet kunnen uitstaan. Desondanks besluiten ze een neprelatie op te bouwen in het bijzijn van hun vrienden en familie terwijl ze een bruiloft in Australië bijwonen.

Anyone But You op Netflix Nederland

In de komedie lijken Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk.

Anyone But You wordt geregisseerd door Will Gluck op basis van een scenario dat hij samen met Ilana Wolpert schreef. De filmmaker is vooral bekend vanwege zijn regiewerk voor de romantische komedies Easy A en Friends with Benefits, evenals de Peter Rabbit-films.

Sydney Sweeney en Glen Powell worden vergezeld door Alexandra Shipp, GaTa, Dermot Mulroney, Rachel Griffiths, Michelle Hurd, Bryan Brown, Darren Barnet en Hadley Robinson.

Anyone But You kijken

Anyone But You is is vanaf 23 april 2024 te zien op Netflix. Sinds maandag 4 maart kunnen liefhebbers van romantische komedies de film ook kijken vanuit het comfort van hun eigen huis via onder meer Pathé Thuis.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...