Tiny Beautiful Things, met Kathryn Hahn, vanaf 7 april op Disney Plus

De serie Tiny Beautiful Things, met Kathryn Hahn, is vanaf 7 april 2023 te streamen op Disney Plus Nederland. Een schrijfster wordt een gerespecteerde adviescolumnist terwijl haar eigen leven uit elkaar valt. Bekijk hieronder een trailer.

Tiny Beautiful Things

Tiny Beautiful Things serie

Wanneer we Clare voor het eerst ontmoeten, hinkt haar huwelijk met haar man Danny nauwelijks voort, haar tienerdochter Rae duwt haar weg en haar ooit veelbelovende schrijfcarrière bestaat niet. Dus als een oude schrijfvriendin haar vraagt ​​om de adviescolumnist Dear Sugar over te nemen, denkt ze dat ze niemand advies hoeft te geven. Nadat ze echter met tegenzin de mantel van Sugar op zich heeft genomen, ontvouwt Clare’s leven zich in een complex weefsel van herinneringen, waarbij ze haar meest cruciale momenten van kindertijd tot heden onderzoekt en de schoonheid, strijd en humor in haar niet-genezende wonden opgraaft. Via Sugar vormt Clare een zalf voor haar lezers – en voor zichzelf – om ons te laten zien dat we niet te redden zijn, dat onze verhalen ons uiteindelijk kunnen redden. En, misschien, brengt het ons terug naar huis.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kathryn Hahn, Sarah Pidgeon, Tanzyn Crawford, Quentin Plair, Owen Painter, Merritt Wever, Elizabeth Hinkler, Michaela Watkins.

De serie is gebaseerd op de collectie Tiny Beautiful Things van Cheryl Strayed. Liz Tigelaar fungeert als maker, showrunner en uitvoerend producent, naast uitvoerende producenten Reese Witherspoon, Laura Dern, Lauren Neustadter, Stacey Silverman, Jayme Lemons, Strayed en Hahn. De serie is afkomstig van ABC Signature en Hello Sunshine.

Tiny Beautiful Things is vanaf 7 april 2023 te streamen op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...