Trailer voor Schmigadoon! seizoen 2 – Schmicago

Apple TV Plus heeft de trailer vrijgegeven voor Schmicago, seizoen 2 van de muziekserie Schmigadoon! De serie keert terug op 7 april 2023. Bekijk de trailer hieronder.

Het eerste seizoen was een ode aan de musicals van Broadway’s Gouden Eeuw, en kreeg lovende kritieken en lof van het publiek. In seizoen twee bevinden hoofdrolspelers Josh (Keegan-Michael Key) en Melissa (Cecily Strong) zich in een wereld van musicals uit de jaren ’60 en ’70 – met deuntjes geïnspireerd door onder meer Kander en Ebb. Het bevat nieuwe nummers van bedenker en uitvoerend producent Cinco Paul.

Schmigadoon seizoen 2 – Schmicago trailer

De serie is een parodie op iconische musicals uit de Gouden Eeuw. Schmigadoon! draait om een ​​stel dat op reis gaat om hun relatie nieuw leven in te blazen als ze per ongeluk een magische stad ontdekken die in een musical uit de jaren 40 leeft. Ze leren dan dat ze niet weg kunnen voordat ze ‘ware liefde’ hebben gevonden.

Naast Keegan-Michael Key en Cecily Strong zijn er in het tweede seizoen terugkerende rollen voor Ariana DeBose, Martin Short, Dove Cameron, Jaime Camil, Kristin Chenoweth, Alan Cumming, Ann Harada, Jane Krakowski en Aaron Tveit, met Tituss Burgess en Patrick Page als nieuwe castleden.

Van Broadway Video en Universal Television, Schmicago is gemaakt door Cinco Paul en Ken Daurio, waarbij Paul ook de showrunner is en alle originele nummers voor de serie heeft geschreven. Het is uitvoerend geproduceerd door Andrew Singer, Lorne Michaels en Barry Sonnenfeld, die ook de serie regisseert. Het wordt geproduceerd door Strong met Daurio als adviserend producent en schrijver.

Schmicago, seizoen 2 van de muziekserie Schmigadoon!, is vanaf 7 april 2023 te zien op Apple TV Plus.

Afbeelding via Apple TV Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...