Trailer voor Netflix serie Florida Man met Edgar Ramírez

Netflix heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor Florida Man, het aankomende misdaaddrama met in de hoofdrol Golden Globe-genomineerde Edgar Ramírez. De video toont Mike Valentine terwijl hij ongewild terugkeert naar huis in Florida voor een zaak waarbij de weggelopen vriendin van een gangster betrokken is. De miniserie is vanaf 13 april beschikbaar voor streaming.

Florida Man is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Donald Todd (This Is Us), die ook als showrunner fungeert. Het wordt beschreven als “een wilde odyssee naar een zonnige plek voor schaduwrijke mensen”. Bekijk hieronder de teaser trailer van Florida Man.

Florida Man

Mike Valentine, een ex-politieagent in moeilijkheden, wordt gedwongen weer terug te keren naar zijn thuisstaat Florida om de weggelopen vriendin van een Philly-gangster te vinden. Wat een snelle klus zou moeten zijn slaat al snel om in een wilde reis waarbij allerlei verborgen familiegeheimen omhoog komen. In een omgeving waar alles mis is, blijkt het erg moeilijk te zijn om het juiste te doen. Zijn reis naar een zonnige plek maakt dat Mike oog in oog komt met veel duistere mensen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Edgar Ramírez, Anthony LaPaglia, Abbey Lee, Otmara Marrero, Lex Scott Davis, Emory Cohen, Clark Gregg, Isaiah Johnson, Paul Schneider, Lauren Buglioli.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Jason Bateman en Michael Costigan voor hun banner Aggregate Films als onderdeel van hun first-look deal met de streamer. Het project markeert de nieuwste samenwerking van Ramirez met Netflix, nadat hij eerder in de films The Last Days of American Crime en Yes Day speelde.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...