Tokyo Vice seizoen 2 vanaf 8 februari op HBO Max

Tokyo Vice seizoen 2 gaat 8 februari in première op HBO Max Nederland. Het tweede seizoen, bestaande uit tien afleveringen, trapt af met een dubbele première, gevolgd door wekelijkse releases van nieuwe afleveringen. De serie draait om een ​​Amerikaanse journalist die het politieteam van Tokyo Vice volgt om corruptie aan het licht te brengen. Bekijk hieronder de trailer voor het tweede seizoen.

Tokyo Vice seizoen 2

De Max Original-misdaadserie is losjes geïnspireerd op de Amerikaanse journalist Jake Adelstein en zijn persoonlijke verhalen van toen hij in Japan woonde en schreef over de Tokyo Metropolitan Police. In het tweede seizoen van de serie, gefilmd op locatie in Tokyo, realiseert Adelstein (Ansel Elgort) zich dat zijn leven, en het leven van zijn naasten, in groot gevaar is.

Tokyo Vice is bedacht en geschreven door Tony-winnaar J.T. Rogers. De hoofdrollen worden gespeeld door Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Show Kasamatsu, Ayumi Ito, Yosuke Kubozuka en Miki Maya.

JT Rogers en Emmy-winnaar Alan Poul zijn uitvoerend producenten naast Alex Boden, Josef Kubota Wladyka, Brad Caleb Kane, Adam Stein, Ken Watanabe, Emmy-winnaar Emily Gerson Saines, Ansel Elgort, Jake Adelstein, Kayo Washio, Destin Daniel Cretton, Academy Award-winnaar John Lesher en viervoudig Academy Award-genomineerde en Emmy-winnaar Michael Mann.

Tokyo Vice seizoen 2 is vanaf 8 februari 2024 te zien op HBO Max Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...