Trailer voor Netflix serie 3 Body Problem

Netflix geeft vandaag de officiële trailer vrij van 3 Body Problem, een langverwachte serie van de Emmy-winnende makers David Benioff, D.B. Weiss (Game of Thrones) en de Emmy-genomineerde schrijver-producent Alexander Woo (The Terror: Infamy, True Blood). 3 Body Problem is vanaf 21 maart exclusief te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

De reeks neemt je in acht afleveringen mee op een adembenemende tijdreis door diverse continenten, waarbij dit epische verhaal het sci-fi drama een geheel nieuwe betekenis geeft binnen het genre. Gebaseerd op het gelijknamige boek The Three-Body Problem en de trilogie Remembrance of Earth’s Past.

3 Body Problem

De serie speelt zich af tijdens de Culturele Revolutie van China in de jaren zestig, waar de beslissing van een jonge vrouw cruciale gevolgen blijkt te hebben voor de wereld zoals wij die nu kennen. Wanneer de wetten van de natuur op mysterieuze wijze lijken te veranderen, bundelt een groep toegewijde wetenschappers hun krachten om samen met een zeer onconventionele detective de grootste dreiging waarmee de mensheid ooit is geconfronteerd aan te pakken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jovan AdepoJohn BradleyLiam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong, Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Ben Schnetzer en Eve Ridley.

3 Body Problem wordt geregisseerd door de voor een Academy Award genomineerde regisseur Derek Tsang en andere onaangekondigde regisseurs. David Benioff en D.B. Weiss creëerden de serie samen met Alexander Woo en is ook showrunner en uitvoerend producent.

3 Body Problem is vanaf 21 maart 2024 wereldwijd te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...