Trailer voor horror film Abigail (2024)

Universal Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor de horror film Abigail. Deze kun je hieronder bekijken.

Abigail film

Abigail film

Een groep zogenaamde criminelen ontvoert een 12-jarige ballerina, de dochter van een machtig figuur in de onderwereld. Voordat ze het losgeld van 50 miljoen dollar kunnen innen, hoeven ze alleen nog maar een nacht in een afgelegen landhuis op het meisje te passen. Maar als de ontvoerders één voor één wegvallen, komen ze er tot hun grote schrik achter dat ze opgesloten zitten met een wel heel bijzonder meisje.

Radio Silence, het regieteam van Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett achter de angstaanjagende moderne horrorhits Ready or Not, Scream uit 2022 en Scream VI van vorig jaar, komt met een gewaagde, bloeddorstige nieuwe kijk op de vampierfilm. Het script is van Stephen Shields (The Hole in the Ground, Zombie Bashers) en Guy Busick (Scream– franchise, Ready or Not).

In Abigail zien we Melissa Barrera (Scream-franchise, In the Heights), Dan Stevens (Gaslit, Legion), Kathryn Newton (Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Freaky), William Catlett (Black Lightning, True Story), Kevin Durand (Resident Evil: Retribution, X-Men Origins: Wolverine) en Angus Cloud (Euphoria, North Hollywood) als de ontvoerders en Alisha Weir (Roald Dahl’s Matilda the Musical, Darklands) als Abigail.

De film wordt geproduceerd door William Sherak (Scream-franchise, Ready or Not), Paul Neinstein (Scream-franchise; uitvoerend producent The Night Agent) en James Vanderbilt (Zodiac, Scream-franchise) namens Project X Entertainment, door Tripp Vinson (Ready or Not, Journey 2: The Mysterious Island) en door Chad Vilella (uitvoerend producent Ready or Not en Scream-franchise) van Radio Silence. De uitvoerend producenten zijn Ron Lynch en Macdara Kelleher.

De film Abigail draait vanaf 18 april 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...