Trailer en poster voor Murder Mystery 2 met Adam Sandler en Jennifer Aniston

Netflix heeft de nieuwe trailer en poster vrijgegeven van Murder Mystery 2, waar Adam Sandler en Jennifer Aniston weer in de huid kruipen van inmiddels full-time detectives Nick en Audrey Spitz. Bekijk de trailer hieronder.

Murder Mystery 2 trailer

Murder Mystery 2 trailer

Vier jaar na het oplossen van hun eerste moord proberen Audrey en Nick hun eigen detectivebureau van de grond te krijgen. Als ze worden uitgenodigd voor een bruiloft op het privé-eiland van hun vriend de Maharadja (Adeel Akhtar), komen de Spitzen weer in de problemen wanneer de bruidegom ineens wordt ontvoerd voor losgeld. Opeens is iedere gast, ieder familielid en zelfs de bruid een verdachte.

Murder Mystery 2 stuurt Nick en Audrey Spitz op een belangrijke missie die hen eindelijk alles geeft waar ze altijd al van gedroomd hebben: de kans op een succesvol detectivebureau en hun langverwachte reis naar Parijs.

De cast bestaat uit namen als  Adam SandlerJennifer AnistonMark StrongMélanie LaurentJodie Turner-Smith, John Kani, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Zurin Villanueva, Tony Goldwyn, Annie Mumolo, Dany Boon en Adeel Akhtar.

De regie is in handen van Jeremy Garelick op basis van een scenario door James Vanderbilt. De film is geproduceerd door: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Tripp Vinson, James D. Stern, James Vanderbilt, A.J. Dix en Allen Covert. Uitvoerende producenten zijn Barry Bernardi, Kevin Grady, Julie Goldstein, Lucas Smith, Charlize Theron, Beth Kono, Tim Herlihy en Kyle Newacheck

Murder Mystery 2 is vanaf 31 maart wereldwijd te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...