Trailer en poster voor On a Wing and a Prayer

Prime Video heeft de trailer vrijgegeven voor On a Wing and a Prayer, een verhaal over een man die een vliegtuig in veiligheid moet brengen om zijn gezin te redden nadat de piloot is overleden. De film heeft rollen voor Dennis Quaid en Heather Graham als het getrouwde stel en Jesse Metcalfe als luchtverkeersleider die Quaid’s personage via de radio moet begeleiden om het vliegtuig over te nemen en veilig te laten landen. Bekijk de trailer en poster hieronder.

On a Wing and a Prayer

On a Wing and a Prayer

In dit buitengewoon waargebeurde verhaal over geloof en overleven volgt het de aangrijpende reis van passagier Doug White (Dennis Quaid) om een ​​vliegtuig veilig aan de grond te zetten en zijn hele gezin te redden van onoverkomelijk gevaar, nadat hun piloot onverwachts halverwege de vlucht overlijdt.

De cast bestaat uit namen als Dennis Quaid, Heather Graham, Jesse Metcalfe, Anna Enger Ritch, Brandon Quinn, Rachael Markarian, Brett Rice, Rocky Myers.

On a Wing and a Prayer is geregisseerd door Sean McNamara en vermoedelijk gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Doug S. White, die als coproducent van de film fungeert. Het script van de film is geschreven door Brian Egeston. Autumn Bailey-Ford, Roma Downey en Karl Horstmann treden op als producenten van de film, terwijl Marco Henry optreedt als uitvoerend producent.

Vanaf 7 april 2023 is de film On a Wing and a Prayer te zien op Prime Video.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...