Komt er een Good Trouble seizoen 6?

Komt er een Good Trouble seizoen 6? Helaas hebben we slecht nieuws voor fans van de serie. Freeform heeft namelijk eerder bekend gemaakt dat seizoen 5 het laatste deel wordt. Good Trouble seizoen 5 deel 2 ging op dinsdag 2 januari van start in de Verenigde Staten en zal eindigen op 27 februari. De serie is in Nederland te zien op Disney Plus. Wanneer seizoen 5 deel 2 op Disney Plus te zien is, is nog niet bekend.

Good Trouble volgt de levens van Callie en Mariana Adams Foster in Los Angeles. Maia Mitchell en Cierra Ramirez spelen de zussen Callie en Mariana Foster sinds The Fosters in 2013 in première ging.

Er is geen releasedatum voor Good Trouble seizoen 6, aangezien de serie na vijf seizoenen werd geannuleerd. In december 2023, vóór de première van seizoen 5 deel 2, maakte Freeform bekend dat Good Trouble niet voor het zesde seizoen zou worden verlengd. Er werd ook aangekondigd dat Cruel Summer ook geen nieuw seizoen zou krijgen. Volgens rapporten wilden Simran Sethi, EVP van Scripted Programming en Content Strategy, en andere Freeform-managers beide shows voortzetten, maar de slechte kijkcijfers bleken een te grote belemmering te zijn.Good Trouble seizoen 6

Good Trouble is een spin-off van de serie The Fosters. Als Callie en Marianna naar Lost Angeles vertrekken om daar hun volwassen leven te beginnen, zijn hun wegen gescheiden maar toch verweven. Hun reis om de wereld te veranderen gaat gepaard met meer Good Trouble dan ze aankunnen.

Dit seizoen zullen de huisgenoten te maken krijgen met de zwaarste obstakels tot nu toe, omdat ze worden geconfronteerd met zich ontwikkelende relatie-uitdagingen en nieuwe carrièremogelijkheden. Door hoogte- en dieptepunten, romantiek en liefdesverdriet zal de crew van The Coterie op elkaar leunen terwijl ze door de volgende fase van volwassenheid navigeren.

In de serie zijn er rollen voor Cierra Ramirez, Zuri Adele, Sherry Cola, Bryan Craig, Emma Hunton, Tommy Martinez, Josh Pence en Booboo Stewart.

Actrice en uitvoerend producent Cierra Ramirez zal dit seizoen achter de camera verschijnen om haar regiedebuut te maken in een komende aflevering.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Joanna Johnson, Christine Sacani, Greg Gugliotta, Jennifer Lopez, Benny Medina, Elaine Goldsmith-Thomas en Cierra Ramirez. Johnson fungeert ook als showrunner.

Good Trouble seizoen 1 t/m 5 is in Nederland te zien op Disney Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...