Trailer en poster voor The Flash film

Warner Bros. heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Flash film. Het geeft een nieuwe kijk op Barry Allen, gespeeld door Ezra Miller in de aankomende DC Universe-film. Deze zal dienen als een reboot voor het DC filmaanbod en verschijnt op 16 juni 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Miller krijgt gezelschap van Kiersey Clemons als Iris West, Maribel Verdú als Nora Allen, Sasha Calle als Supergirl en Ron Livingston als Henry Allen, samen met Michael Keaton en Ben Affleck die hun respectievelijke versies van Bruce Wayne/Batman opnieuw vertolken voor de film.

The Flash film trailer

The Flash film trailer

In The Flash film keert Ezra Miller terug naar zijn rol als Scarlet Speedster/Barry Allen van DCEU. Deze speelde hij voor het eerst in Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League en Zack Snyder’s Justice League. Hij maakte ook een verrassende verschijning in 2019 tijdens het crossover-evenement Crisis on Infinite Earths van The CW.

Andere rollen zijn er voor Kiersey Clemons als Iris West, Maribel Verdú als Nora Allen en Sasha Calle als Supergirl. Ron Livingston is ook gecast om Billy Crudup te vervangen als Henry Allen. Er is bevestigd dat Michael Keaton en Ben Affleck hun respectievelijke versies van Bruce Wayne/Batman voor de film opnieuw zullen opnemen.

De film is geregisseerd door Andy Muschietti op basis van een scenario door Christina Hodson.

De DC Extended Universe solo The Flash film is nu bijna vijf jaar in de maak en heeft een aantal schrijvers en regisseurs zien komen en gaan. The Flash zal op 15 juni 2023 in Nederland de bioscoop verschijnen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...