Trailer voor de Blumhouse film Unseen

Paramount heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de film Unseen van Blumhouse. Paramount Home Entertainment zal de film op 7 maart digitaal en via video-on-demand uitbrengen, waarna hij in mei begint met streamen op MGM+.

Bekijk hieronder de officiële Unseen trailer.

Blumhouse film Unseen

Twee vrouwen vormen een onwaarschijnlijke connectie wanneer een depressieve tankstationbediende Sam een ​​telefoontje krijgt van Emily, een bijna blinde vrouw die op de vlucht is voor haar moorddadige ex in het bos. Emily moet de beproeving overleven met Sam als haar ogen van een afstand met behulp van een videogesprek.

De hoofdrollen worden gespeeld door Midori Francis, Jolene Purdy, Missi Pyle en Michael Patrick Lane.

Unseen is geschreven door Salvatore Cardoni en Brian Rawlins en geregisseerd door Yoko Okumura, in haar regiedebuut. De film werd uitvoerend geproduceerd door Alexander Kruener, Jeremy Gold, Chris McCumber en Jason Blum.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...