Trailer voor Netfix true crime serie Scouts Honor: The Secret Files of The Boy Scouts of America

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Scouts Honor: The Secret Files of The Boy Scouts of America, de aanstaande true crime documentaire, die gaat over de verontrustende hoeveelheid gevallen van seksueel misbruik die de Boy Scouts of America de afgelopen decennia heeft verdoezeld.

De video bevat interviews met overlevenden en experts die de waarheid blootleggen waarom de Boy Scouts of America altijd een onveilige organisatie voor kinderen is geweest. De film is vanaf 6 september beschikbaar op Netflix.

Bekijk hieronder de Scouts Honor trailer.

Scouts Honor: The Secret Files of The Boy Scouts of America

Door middel van exclusieve interviews met klokkenluiders, overlevenden en voormalige werknemers legt deze onderzoeksdocumentaire bloot hoe de Boy Scouts of America probeerden een van de meest gruwelijke schandalen over seksueel misbruik van kinderen uit de geschiedenis te verdoezelen.

Scouts Honor: The Secret Files of The Boy Scouts of America is geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Brian Knappenberger. Hij herenigt zich met Netflix na de documentaireserie The Trials of Gabriel Fernandez uit 2020. Het wordt geproduceerd door Conor Fetting-Smith, Sabrina Parke en Clive Patterson, met uitvoerend producent van Orlando von Einsiedel.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter