Trailer voor actiefilm Heart of Stone met Gal Gadot

Tijdens het Tudum-evenement van Netflix is ​​een nieuwe Heart of Stone trailer uitgebracht, die een voorproefje geeft van de actiefilm met Gal Gadot. De film komt op 11 augustus 2023 uit op Netflix.

De trailer laat Rachel Stone zien die opereert als inlichtingenagent in verschillende delen van de wereld totdat een krachtig item dat bekend staat als “The Heart” wordt gestolen, wat leidt tot een enorme internationale crisis. Bekijk hieronder de Heart of Stone trailer.

Heart of Stone trailer

Heart of Stone trailer

De hoofdrollen worden gespeeld door Gal Gadot, Jamie Dornan, Alia Bhatt, Sophie Okonedo, Matthias Schweighöfer, Jing Lusi, Paul Ready, Jon Kortajarena, Archie Madekwe.

Het originele verhaal is geschreven door Greg Rucka en Allison Schroeder, met Tom Harper als regisseur.

Heart of Stone is afkomstig van David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger van Skydance, waarbij Granger en Goldberg namens de studio toezicht houden op het project. Naast Gadot bevat de lijst met producers Jaron Varsano, Bonnie Curtis en Julie Lynn via hun Pilot Wave-banner, met Harper, Rucka en Patty Whitcher als uitvoerende producenten.

Heart of Stone is vanaf 11 augustus 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...