Eerste beelden voor Netflix serie Avatar: The Last Airbender

Tijdens het Tudum-evenement is een nieuwe teaser trailer uitgebracht voor de Netflix serie Avatar: The Last Airbender.

Bekijk de nieuwe video en foto’s hieronder.

Avatar: The Last Airbender op Netflix

De live-action serie is afkomstig van Albert Kim (Sleepy Hollow), die fungeert als showrunner, schrijver en uitvoerend producent. In zijn persoonlijke brief aan fans benadrukte Kim het belang van authenticiteit en representatie, evenals de enorme verantwoordelijkheid van het project om een ​​verhaal te leveren dat Aziatische en inheemse karakters belicht.

Avatar: The Last Airbender is gebaseerd op de geliefde animatieserie van Nickelodeon.

De hoofdrollen worden gespeeld door de Filipijns-Canadese acteur Gordon Cormier (The Stand) als Aang, Kiawentiio (Anne with an E) als Katara, Ian Ousley (Physical) als Sokka en Dallas Liu (PEN15) als Zuko. Andere rollen zijn er voor Daniel Dae Kim als Fire Lord Ozai, Paul Sun-Hyung Lee als Uncle Iroh, Lim Kay Siu als Gyatso en Ken Leung als Commander Zhao.

De serie is ​​uitvoerend geproduceerd door Dan Lin en Lindsey Liberatore. Het wordt geregisseerd door Michael Goi, Roseanne Liang en Jabba Raisaini, met Goi en Liang ook als uitvoerende producenten.

Water. Aarde. Vuur. Lucht. Netflix’s Avatar: The Last Airbender komt in 2024 naar Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...