Trailer voor Netflix serie 3 Body Problem van Game of Thrones makers

Tijdens het Tudum-evenement in Brazilië is een nieuwe trailer van 3 Body Problem uitgebracht, waarin een voorproefje wordt gegeven van de Netflix serie van Game of Thrones makers David Benioff en D.B. Weiss. Het verschijnt in januari 2024.

3 Body Problem

3 Body Problem is een nieuwe dramatische serie geïnspireerd op de beroemde en epische boekentrilogie, die het verhaal vertelt van wat er gebeurt als de mensheid ontdekt dat we niet alleen zijn in het universum.

3 Body Problem wordt geregisseerd door de voor een Academy Award genomineerde regisseur Derek Tsang en andere onaangekondigde regisseurs. David Benioff en D.B. Weiss creëerden de serie samen met Alexander Woo en is ook showrunner en uitvoerend producent.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jovan Adepo, John Bradley, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong, Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Ben Schnetzer en Eve Ridley.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...