Trailer voor de Netflix overvalfilm van Wingwomen

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor Wingwomen, de aanstaande Franse overvalkomedie afkomstig van actrice-regisseur Mélanie Laurent.

De video introduceert Laurent als een professionele dief die eindelijk het leven van de misdaad wil verlaten. Met de hulp van haar beste vriendin moet ze nog een laatste klus klaren om het leven te bereiken dat ze voor zichzelf wil. De film is vanaf 1 november beschikbaar voor streaming. Bekijk de trailer hieronder.

Wingwomen op Netflix

Carole en Alex zijn het leven op de vlucht beu, twee deskundige dieven en beste vrienden, en rekruteren een jonge, pittige autocoureur genaamd Sam om hen te helpen met een laatste klus.

Wingwomen wordt geregisseerd door Mélanie Laurent (Inglourious Basterds) op basis van een scenario geschreven door Cédric Anger en Christophe Deslandes, gebaseerd op het stripboek van Jérôme Mulot, Florent Ruppert en Bastien Vives getiteld The Grand Odalisque.

De actrice wordt vergezeld door Adèle Exarchopoulos (Blue Is The Warmest Color), Manon Bresch (Mortell), Isabelle Adjani (Possession), Félix Moati (Father and Son), Philippe Katerine (Sink or Swim), Lucie Laffin (Cannes Confidential ), en Leona D’Huy (The Gray Man).

Dit markeert Laurents nieuwste samenwerking met Netflix, nadat ze eerder de hoofdrol speelde in Ryan Reynolds’ actiethriller 6 Underground en Adam Sandler’s Murder Mystery 2. Vóór Wingwomen maakte Laurent haar speelfilmdebuut met The Adopted uit 2011. Haar andere opmerkelijke regiecredits zijn onder meer Breathe uit 2014, Tomorrow uit 2015 en The Mad Women’s Ball uit 2021.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...