Trailer voor Apple TV+ serie Lessons in Chemistry met Brie Larson

Apple TV+ heeft de officiële teaser trailer uitgebracht voor de aankomende serie Lessons in Chemistry, een bewerking van de gelijknamige roman van Bonnie Garmus. De video toont Oscar-winnaar Brie Larson als wetenschapper Elizabeth Zott die een kookprogramma-presentator wordt nadat ze uit haar laboratorium is ontslagen. Het is de bedoeling dat het komend najaar te zien zal zijn.

Bekijk hieronder de trailer voor Lessons in Chemistry.

Lessons in Chemistry serie

Het speelt zich af in het begin van de jaren vijftig en volgt Elizabeth Zott, wiens droom om wetenschapper te worden in de wacht wordt gezet in een samenleving die van mening is dat vrouwen thuishoren in de huiselijke sfeer, niet in de professionele sfeer. Als Elizabeth merkt dat ze zwanger is, alleen en ontslagen uit haar lab, verzamelt ze de vindingrijkheid die alleen een alleenstaande moeder heeft. Ze aanvaardt een baan als presentator van een kookprogramma op tv en wil een land van over het hoofd geziene huisvrouwen – en de mannen die plotseling luisteren – veel meer leren dan recepten… terwijl ze ondertussen hunkert naar een terugkeer naar haar ware liefde: de wetenschap.

Lessons in Chemistry is uitvoerend geproduceerd door showrunner Lee Eisenberg. De serie heeft rollen voor Brie Larson als Elizabeth Zott, Lewis Pullman als Calvin, Aja Naomi King als Harriet Stone, Stephanie Koenig als Fran Frask, Patrick Walker als Wakely, Thomas Mann als Boryweitz, Kevin Sussman als Walter en Beau Bridges als Wilson.

Naast de hoofdrol is Larson ook uitvoerend producent. Uitvoerende producenten zijn Garmus, Eisenberg, Elijah Allan-Blitz, Jason Bateman, Michael Costigan, Susannah Grant, Sarah Adina Smith, Natalie Sandy en Louise Shore. Het is afkomstig van Apple Studios en Aggregate Films.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...