Trailer voor White Men Can’t Jump remake

De eerste trailer voor de White Men Can’t Jump remake is vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken. De film zal op 19 mei verschijnen op Hulu in de Verenigde Staten. In Nederland zal de film te zien zijn op Disney Plus.

Bekijk hieronder de trailer van de remake White Men Can’t Jump.

White Men Can’t Jump remake

White Men Can’t Jump is een moderne hervertelling van de iconische film uit 1992 die de streetballcultuur van Los Angeles viert. Sinqua Walls is te zien als Kamal, ooit een veelbelovende speler die zijn toekomst in de sport ontspoorde, en multi-platina rap-superster Jack Harlow maakt zijn filmdebuut als Jeremy, een voormalige sterspeler wiens blessures zijn eigen carrière tot stilstand brachten. Jonglerend met zwakke relaties, financiële druk en ernstige interne strijd, ontdekken de twee ballers – tegenpolen die schijnbaar mijlenver van elkaar verwijderd zijn – misschien meer gemeen dan ze voor mogelijk hadden gehouden.

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Jack Harlow, Sinqua Walls, Lance Reddick, Teyana Taylor, Laura Harrier en Vince Staples.

De remake is geregisseerd door Calmatic, die beroemd werd toen hij in 2019 het hitnummer “Old Town Road” regisseerde voor Lil Nas X en onlangs ook de gepande House Party-remake regisseerde. Kenia Barris en Doug Hall schreven het script voor de film, waarbij Barris en zijn banner Khalabo Ink Society produceerden. Blake Griffin, Ryan Kalil en Noah Weinstein zijn ook uitvoerend producent van de film.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...