Trailer voor Apple TV+ serie Manhunt over Abraham Lincoln’s moordenaar

De trailer van Manhunt geeft een voorproefje van de komende Apple TV+-serie, die zich richt op de twaalf dagen durende achtervolging op de moordenaar van Lincoln.

Manhunt is gebaseerd op het New York Times-bestseller en Edgar Award-winnende non-fictieboek van auteur James L. Swanson, gepresenteerd als een samenzweringsthriller over een van “de bekendste maar minst begrepen misdaden in de geschiedenis. De serie belooft het verhaal te ontrafelen van de jacht op John Wilkes Booth nadat hij Abraham Lincoln had vermoord. Bekijk hieronder de trailer.

Manhunt serie op Apple TV+

De komende zevendelige, gelimiteerde True Crime-serie beleeft zijn wereldwijde debuut op Apple TV+ met de eerste twee afleveringen op vrijdag 15 maart 2024. Vanaf daar verschijnen nieuwe afleveringen op vrijdag tot de finale op 19 april 2024.

Manhunt heeft rollen voor Tobias Menzies, Anthony Boyle, Lovie Simone, Will Harrison, Brandon Flynn, Damian O’Hare, Glenn Morshower, Patton Oswalt, Matt Walsh en Hamish Linklater.

Het is gemaakt door Emmy-genomineerde Monica Beletsky, die eerder werkte aan Fargo, The Leftovers en Friday Night Lights. Beletsky fungeert ook als showrunner en uitvoerend producent. Het wordt geproduceerd door Apple Studios en gecoproduceerd door Lionsgate Television in samenwerking met POV Entertainment, Walden Media, 3 Arts Entertainment, Dovetale Productions en Monarch Pictures.

Beletsky, Emmy-genomineerde Carl Franklin, Layne Eskridge en Kate Barry zijn uitvoerende producenten. Swanson, auteur van Manhunt: The 12-Day Chase for Lincoln’s Killer, fungeert ook als uitvoerend producent naast Michael Rotenberg, Richard Abate, Frank Smith en Naia Cucukov. Franklin (Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, One False Move, Devil in a Blue Dress) regisseerde ook de eerste twee afleveringen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...