Nieuwe satirische AVROTROS-serie Koningshuis the Musical van Diederik Ebbinge vanaf maart te zien

Vanaf 17 maart 2024 kun je genieten van de komische serie Koningshuis The Musical. Het gaat om een zesdelige serie over een musical over het koningshuis. De serie is van bedenker, scenarist en regisseur Diederik Ebbinge. Ter gelegenheid van de honderdste voorstelling komt het koninklijk echtpaar naar de voorstelling. Ondertussen volgt een sterverslaggever van een showbizzprogramma alle voorbereidingen rond het bijzondere bezoek 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AVROTROS Musical (@avrotros.musical)

Waar gaat de serie Koningshuis the Musical over?

De spanning loopt hoog op wanneer de cast van Koningshuis the Musical groot nieuws te horen krijgt: het koninklijk echtpaar komt naar de honderdste voorstelling, die over een week plaatsvindt.

Frits Lohman, de producent van de musical, haalt alles uit de kast voor deze belangrijke voorstelling, want de musical trekt nog niet bepaald volle zalen en de recensies zijn ook niet om over naar huis te schrijven. Of is het omdat de musical al een rel voor de première heeft veroorzaakt?

Koningshuis the Musical speelt zich af achter de schermen bij een musicalproductie over het Koningshuis. Sterverslaggever Roel Verdonk van het showbizzprogramma Studio Avenue legt tijdens deze spannende week ook nog de voorbereidingen vast voor een dagelijks tv-item.

Zo komt onder andere het casten van de zwarte actrice Naomi Zwaan als Koningin Máxima ter sprake. Dominique Elschot, de ambitieuze regisseur, heeft deze musical namelijk colour-blind gecast, maar dat is niet het enige: er speelt meer, veel meer. Zo blijkt de wereld achter de schermen een stuk minder rooskleurig en glamourous te zijn dan op het toneel.

Wanneer de grote dag is aangebroken van de honderdste voorstelling van Koningshuis the Musical, slaat de stemming volledig om wanneer Studio Avenue een zeer schokkende onthulling doet. Lukt het de cast nog om zich na dit nieuws te focussen op de belangrijke voorstelling of loopt alles volledig in de soep? Eén ding is zeker: the show must go on…

Welke acteurs spelen in Koningshuis the Musical?

De cast van de serie bestaat uit namen als:

Hoeveel afleveringen heeft Koningshuis the Musical?

De serie heeft zes afleveringen.

Wanneer komt Koningshuis the Musical op TV?

Koningshuis the Musical is vanaf 17 maart te zien om 20.20 uur bij AVROTROS op NPO 3.  Alle afleveringen zijn dan ook te bingen op NPO Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...