Trailer voor Carl’s Date ; Pixar’s Up sequel short film

Pixar heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Carl’s Date, het korte film vervolg op Up. Deze zal vóór Elemental in de bioscoop te zien zijn. Elemental en Carl’s Date zullen op 16 juni in de bioscopen te zien zijn. Bekijk de trailer hieronder.

Carl’s Date

Carl’s Date gaat over Carl Fredricksen (stem van Ed Asner) en zijn lieve pratende hond Dug (stem van Peterson), die werden geïntroduceerd in Pixar’s Oscar-winnende speelfilm Up. Bioscoopbezoekers zullen Carl zien als hij met tegenzin instemt om op date te gaan met een vriendin, maar hij heeft weliswaar geen idee hoe daten tegenwoordig werkt. Altijd de behulpzame vriend, Dug komt tussenbeide om Carl’s pre-date kriebels te kalmeren en geeft een aantal beproefde tips voor het maken van vrienden – als je een hond bent.

Carl’s Date is geschreven en geregisseerd door Academy Award-genomineerde en Emmy Award-winnaar Bob Peterson en geproduceerd door Kim Collins.

Up werd voor het eerst uitgebracht in 2009 en diende als Pixar’s tiende speelfilm. Het is geschreven door Bob Peterson en Pete Docter, geregisseerd door Docter en geleid door Ed Asner, Christopher Plummer, Jordan Nagai en Bob Peterson. De film was een kaskraker en kreeg lovende kritieken, werd genomineerd voor vijf Academy Awards en won er twee, met name voor Best Animated Feature en Best Original Score.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter