Trailer voor horror film Cobweb

Lionsgate heeft de officiële trailer uitgebracht voor de film Cobweb, de aankomende bovennatuurlijke horrorthriller, met Lizzy Caplan en Antony Starr als ouders van een jonge jongen die gekweld wordt door de vreemde dingen die in zijn huis gebeuren. De video toont ook iets griezeligs over de personages van Caplan en Starr, die schijnbaar een duister geheim met zich meedragen. De film is vanaf 27 juli in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bekijk hieronder de Cobweb trailer.

Cobweb film

De achtjarige Peter wordt geplaagd door een mysterieus, constant tikken vanuit zijn slaapkamermuur – een tikken waarvan zijn ouders volhouden dat het allemaal in zijn verbeelding is. Terwijl Peters angst groter wordt, gelooft hij dat zijn ouders mogelijk een vreselijk, gevaarlijk geheim verbergen en twijfelt hij aan hun vertrouwen. En voor een kind, wat is er angstaanjagender dan dat?

Cobweb is geschreven door Chris Thomas Devlin en dient als het speelfilmdebuut van Samuel Bodin. De film heeft rollen voor BAFTA-genomineerde Woody Norman als Peter, Lizzy Caplan als Carol, Antony Starr als Mark en Cleopatra Coleman als Miss Devine.

De film is geproduceerd door Roy Lee, Andrew Childs, Evan Goldberg, Seth Rogen, James Weaver en Josh Fagen. Het is afkomstig van Vertigo Entertainment en Point Grey Pictures.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...