Trailer voor de film Eileen met Anne Hathaway en Thomasin McKenzie

De eerste trailer voor William Oldroyd’s Eileen toont een spannende psychologische thriller met Anne Hathaway en Thomasin McKenzie in de hoofdrol.

NEON heeft de eerste officiële trailer uitgebracht voor Eileen, een nieuwe film geregisseerd en geproduceerd door Oldroyd. De beelden spelen zich af in de jaren zestig en laten zien hoe de personages van Hathaway en McKenzie vriendschap met elkaar sluiten, maar de zaken nemen een sinistere wending wanneer een van hen een duister, angstaanjagend geheim ontdekt. Bekijk de trailer hieronder.

Eileen film trailer

Eileen film trailer

Tijdens een bittere winter in Massachusetts in 1964 raakt de jonge secretaresse Eileen betoverd door de glamoureuze nieuwe raadgever in de gevangenis waar ze werkt. Hun ontluikende vriendschap neemt een vreemde wending wanneer Rebecca een duister geheim onthult, waardoor Eileen op een sinister pad terechtkomt.

Eileen is geschreven door Ottessa Moshfegh en Luke Goebel. Oldroyd, Goebel, Moshfegh, Anthony Bregman, Stefanie Azpiazu en Peter Cron dienen als producenten.

In 2016 maakte Oldroyd Lady Macbeth, een Brits historisch stuk met Florence Pugh in de hoofdrol, dat goed werd ontvangen door critici. Eileen markeert zijn eerste speelfilm sinds Lady Macbeth; hoewel hij ook een aantal korte films heeft gemaakt, zoals Best uit 2014, In Mid Wickedness uit 2013 en Christ’s Dog uit 2011.

Eileen heeft rollen voor Thomasin McKenzie, Anne Hathaway, Shea Whigham (Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, The Righteous Gemstones), Siobhan Fallon Hogan (Men in Black, Wayward Pines) en Owen Teague (It, The Stand).

Eileen verschijnt op 1 december 2023 in de theaters van New York City en Los Angeles. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...