Trailer voor de Bodies serie van Netflix

De trailer voor Bodies onthult de Netflix mysteriethriller serie, die is gebaseerd op de graphic novel van Si Spencer en vier rechercheurs volgt die een moord moeten oplossen om de toekomst te redden. Bekijk de trailer hieronder.

Bodies serie op Netflix

Gebaseerd op de verbijsterende graphic novel van Si Spencer, is Bodies een politieserie met een twist. Wanneer een lichaam – hetzelfde lichaam – wordt gevonden op Longharvest Lane in het Londense East End in 1890, 1941, 2023 en 2053, moet één detective uit elke periode het onderzoeken.

Naarmate er door de decennia heen verbanden worden gelegd, ontdekken de rechercheurs al snel dat hun onderzoeken met elkaar verband houden, en komt een enigmatische politieke leider – Elias Mannix (Stephen Graham) – steeds centraal te staan. Speelde hij een rol bij de moord? Of is er iets veel sinisters aan de hand? Om het mysterie op te lossen, moeten onze vier rechercheurs op de een of andere manier samenwerken en een samenzwering ontdekken die meer dan 150 jaar bestrijkt.

De cast bestaat uit Shira Haas (Unorthodox) als DC Maplewood, Stephen Graham (The Irishman) als Elias Mannix, Jacob Fortune-Lloyd (The Queen’s Gambit) als DS Whiteman, Amaka Okafor (The Responder) als DS Hasan en Kyle Soller (The Inheritance) als DI Hillinghead.

Bodies is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Paul Tomalin, terwijl Marco Kreuzpaintner, Will Gould en Frith Tiplady ook uitvoerend produceren. Susie Liggat produceert. Kreuzpaintner regisseert de serie, net als Haolu Wang.

De acht afleveringen debuteren op donderdag 19 oktober op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...