Trailer voor The Santa Clauses seizoen 2

Disney Plus heeft de trailer vrijgegeven van The Santa Clauses seizoen 2, de door Tim Allen geleide kerstserie die zich afspeelt in de wereld van de Santa Clause-films. Bekijk hieronder de trailer.

The Santa Clauses seizoen 2 gaat op woensdag 8 november in première op Disney Plus. Daarna verschijnen er wekelijks nieuwe afleveringen.

Tim Allen stapt weer in de slee om de touwtjes in handen te nemen als uitvoerend producent van het tweede seizoen, terwijl hij ook de rol van Santa Claus, ook bekend als Scott Calvin, opnieuw speelt. Andere rollen zijn er voor Elizabeth Mitchell, Austin Kane, Elizabeth Allen-Dick, Matilda Lawler, Devin Bright, Rupali Redd, David Krumholtz, Kal Penn.

The Santa Clauses seizoen 2 trailer

The Santa Clauses seizoen 2 trailer

In de Disney Plus serie staat Scott Calvin op de rand van zijn 65e verjaardag en realiseert hij zich dat hij niet voor altijd de kerstman kan zijn. Hij begint de controle te verliezen in zijn taken als Kerstman, en nog belangrijker, hij heeft een gezin dat zou kunnen profiteren van een leven in de normale wereld, vooral zijn twee kinderen die op de Pool zijn opgegroeid. Met veel elfen, kinderen en familie om te behagen, gaat Scott op zoek naar een geschikte vervangende kerstman terwijl hij zijn gezin voorbereidt op een nieuw avontuur in een leven ten zuiden van de pool.

In het tweede seizoen van de serie is de familie Calvin terug op de Noordpool, terwijl Scott Calvin zijn rol als Kerstman voortzet nadat zijn pensioenplannen werden gedwarsboomd toen hij er niet in slaagde een waardige opvolger te vinden in seizoen één. Nu Scott en zijn familie met succes Kerstmis hebben gered, richt Scott zijn aandacht op het trainen van zijn zoon Cal (Austin Kane) om uiteindelijk het ‘familiebedrijf’ over te nemen als Kerstman.

In seizoen 2 van The Santa Clauses zien we Tim Allen, Elizabeth Mitchell, Austin Kane, Elizabeth Allen-Dick, Devin Bright, Gabriel “Fluffy” Iglesias en Eric Stonestreet. Matilda Lawler zal een terugkerende gastrol spelen, samen met Marta Kessler, Liam Kyley, Isabella Bennett, Sasha Knight, Ruby Jay, Mia Lynn Bangunan en Laura San Giacomo.

Allen speelde Santa/Scott Calvin voor het eerst in de film The Santa Clause uit 1994. Mitchell wordt geïntroduceerd als Carol in het vervolg The Santa Clause 2 uit 2002, wanneer het personage van Allen een mevrouw Claus moet vinden om de kerstman te blijven. De serie dient als voortzetting en vervolg op The Santa Clause 3: The Escape Clause uit 2006.

The Santa Clauses seizoen 2 is vanaf 8 november te zien op Disney Plus.

Afbeelding via Disney

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...